Erdei iskola

Tudtad, hogy nem is olyan régen itt csak az Apponyi grófok alhattak? Abban az időben lovaskocsikkal és lóháton érkeztek a vendégek.

Ma is megvan az épület ahova vendégül várunk TÉGED! Az épülettől 5 percre van a vadaspark, ahol szarvasokkal és vaddisznókkal találkozhatsz.

 

 

Az erdei iskola épületében öszesen 42 főt tudunk elhelyezni, 4 szobában. Választhatsz a két darab 4 emeletes ágyas vagy a 22 illetve 4 ágyas szobák közül.

Minden szobában igazi cserépkályha van, így hűvösebb napokon is alhatsz nálunk. Ősszel Rudi, a szarvas bika bőgésére, télen pedig a pattanó parázs hangjára hunyhatod szemed.

Az közeli szakiskola menzáján rendelt menüt ott helyben vagy igény szerint az erdei iskolában fogyaszthatod. A teveli Gányi vendéglő által biztosított étkezéseidet az erdei iskola ebédlőjében ehetitek.

A közeli féltetőnél lehetőségetek van szabad tűzön grillezni, tárcsán sütni és bográcsban főzni.

 

A jól felszerelt melegítő konyhában, ahol főzni és melegíteni tudtok, szelektív hulladékgyűjtőket etethetsz kövérre. Amit semelyik nem fogad be, azt a komposztálóba dobhatod!

Gondoltad volna, hogy mennyi ivóvizet pocsékolunk el életünk során? Képzeld az a mennyiség, amivel Te a WC-t egy nap leöblíted Afrikába életet menthet. Nálunk, esővízzel öblítheted a WC-t és a csizmádat. A szennyvíz, amit termelsz a biológiai szennyvíztisztítóba kerül amiből a baktériumok jót lakmároznak, hogy biológiailag tiszta víz kerüljön a természetbe.

Az erdei iskola házirendjét a bejáratnál találod. A tisztaságra nektek kell ügyelni, mert minden csoport maga után pakol és rakja rendbe az épületet a következő csoport számára.

A völgyben a mobilodat ritkán tudod használni, de van egy érmés telefonunk, amin a családoddal tudod tartani a kapcsolatot. Száma: 74/ 482-083.

 

Kérjen ajánlatot!

Ide írja be egyéb kéréseit a kirándulással kapcsolatosan.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.