Szállás, étkezés

Hol is alszom?

 A völgy mélyén rejtőzik az erdei iskola épülete, ahol az egész osztály elfér. Összesen 42 férőhelyes. A házat egy parkerdő veszi körbe, amely rengeteg kincset rejt magába. A ház előtt eredő Annaforrás vizével töltheted a kulacsod. 2-3 percnyi sétára a vadasparkban megismerkedhetsz Rudival, Sárival, Mazsolával és a többiekkel....

Igény szerint 4 férőhelyes akadálymentesített szállást tudunk biztosítani a vendégházunkban, mely az erdei iskola közvetlen közelében van. Az épület összesen 6 férőhelyes, tetőterében pedig interaktív bemutatóterem várja a játékos kedvű fiatalokat és időseket.

 

Ha sátrazni szeretnétek....

Az erdei iskolától 6-km-re lévő Szentkúti kunyhótökoházat ajánlom,  véges energia felhasználással. A ház sziget üzemmódben működik.

 

 

 

Bármelyiket is választod, tavasszal a csicsergő madarak, ősszel a bőgő szarvasok adnak koncertet a csoportnak.

Ki ad majd ennem?

Az étkezéseid az alábbiak szerint tudjuk biztosítani:

Tanidőben a közeli szakiskola menzáján a napi menüt  fogyaszthatod amit igény esetén a helyszínre is kiszállítanak.

Egész évben a teveli Gányi Vendéglő konyhájáról finom napi menüt szállítanak, melyet az erdei iskola épületében fogyaszthatsz.

Vállalkozó kedvű, főzni szerető csoportokat az  iskola jól felszerelt konyhája várja. Az épület mellett van egy féltető és egy tűzrakóhely, ahol bográcsozási és szalonnasütési, valamint tárcsán sütési lehetőséget biztosítunk.

 

Kérjen ajánlatot!

Ide írja be egyéb kéréseit a kirándulással kapcsolatosan.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.