Minősítéseink

 OEE minősítésProgramjainkat az Országos Erdészeti Egyesület Erdészeti Erdei KOKOSZ minősítésIskola Szakosztály, illetve a Környezetvédelmi- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Országos Szövetsége (KOKOSZ) is minősítette. Ezen tanusítványok birtokában garantáljuk a minőséget erdei iskolánk moduljaira, szolgáltatásaira.

 Minősítéseink anyaga a több éves tapasztalatokon és a jó gyakorlatokon alapszanak. A klasszikus 5 nap 4 éjszakás bentlakásos erdei iskola programokon túl a pár napos bentlakásos programokat és az egynapos kirándulásokat is biztosítjuk az erdei iskolás csoportoknak.

 Annafürdő, a Tolnai-dombság élőhelyekben változatos részén fekszik, ezért a fás (erdő) és fátlan (rét, víz, vízpart) élőhelyek élővilága is jól tanulmányozható.

 Minősítéseink általános iskolai korosztály számára készültek, ettől függetlenül rendelkezünk óvodás és középiskolás korosztály számára is programal.

 

2011-ben, "Az év ökoturisztikai létesítménye 2011" cím elnyerésére kiírt pályázaton, látogatóközpont kategóriában III. helyezést értünk el.

 

Kérjen ajánlatot!

Ide írja be egyéb kéréseit a kirándulással kapcsolatosan.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.